Název | Množství a jednotka |
---|---|
žlutý nebo zelený hrách | dvě hrsti |
prolisovaný česnek | 1 stroužek |
jíška | |
celerová nať | |
sůl | |
majoránka | |
majoránka | 1 hrstička |
majoránka | 1 hrstička |
majoránka | lžička |
Postup: Hovězí maso ve vlastní šťávě z konzervy vyklopíme, překrájíme na menší kousky a... zobrazit recept
Postup: Hlávku zelí očistíme od nepěkných listů. Rozpůlíme a nakrouháme na jemno. Dáme... zobrazit recept
Postup: Zbytek masa - může být pečené, vařené třeba z polévky, hovězí, vepřové,... zobrazit recept
Postup: Mleté maso v poměru 50% hovězí a 50% vepřové smícháme se lžičkou soli, 2... zobrazit recept
Postup: Ve větší míse utřeme žloutky se změklým máslem a cukrem, přidáme postupně mouku... zobrazit recept
Podívejme se pravdě do očí. Kdo z nás by nechtěl být fit a v kondici nejen fyzické, ale i psychické. Snad jen hypochondr si libuje v bolístkách a pofňukávání – my ostatní umíme vzít své zdraví a pohodu do svých rukou a přesně pro... zobrazit článek
Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...